Петото издание на „Препоръчано от Наш дом“ отличи най-добрите компании в бранша за 2019 година - статия в Наш дом

zappriani.bg post Петото издание на „Препоръчано от Наш дом“ отличи най-добрите компании в бранша за 2019 година - статия в Наш дом cover image

Списание Наш дом за пета поредна година връчи призовете „Препоръчано от Наш дом”. Наградите са с мисията да отличават най-качествените фирми и услуги в областта на дизайна, обзавеждането и строителството. Те подкрепят бизнеса, като насочват вниманието на архитекти, дизайнери, инвеститори и на десетките хиляди читатели на Наш дом към най-добрите компании в сферата. Отличието „Препоръчано от Наш дом“ е гаранция и препоръка, зад която стои над половин век опит на списанието и неговия екип.

Тази година бяха номинирани 9 фирми в различни категории, свързани с дизайна и обзавеждането – всички с утвърден авторитет и доказали в годините своята висока класа.

В категория ”Успешно развиваща се българска компания“ призът получи Studio Zappriani. Неслучайно отличаваме студиото за втори път – това е българска семейна фирма за ръчно изработени осветителни тела, която наложи свой собствен стил и високо качество на пазара.

Петото издание на „Препоръчано от Наш дом“ отличи най-добрите компании в бранша