Интериорен проект - Туинс

zappriani.bg post Интериорен проект - Туинс cover image

Модерен и стилен дизайн за две стаи, предназначени за тинейджърки-близначки. Този проект създава уникална и функционална обстановка, съчетавайки индивидуалността и стиловете на двете млади дами.


Стая 1:

Тази спалня е създадена за първата от сестрите и предлага уютна и релаксираща обстановка. Тоновете са по-нежни и успокояващи, с акцент върху удобството и личното пространство. Леглото е съчетание от стил и практичност, предоставяйки меко и уютно място за отдих и сън. Стените са украсени със стилни декорации и арт плакати, които отразяват интересите и стиловете на клиентката. Пространството разполага с уютен кът за отдих, където тя може да се среща с приятели и да се забавлява. Тази спалня създава усещане за спокойствие и личен комфорт, отразявайки уникалността и предпочитанията на втората близначка.

Стая 2:

Това е уютна и стилна спалня. Ярки и свежи цветове преобладават в интериора, което придава жизненост и радост на пространството. Леглото е избрано с меки и удобни текстилни материи, съчетани със стилни възглавници и одеяла, които добавят допълнителен комфорт и естетика. Стените са украсени със забавни и мотивиращи декорации, които отразяват интересите и страстите на първата сестра. Работният ъгъл е снабден с функционален и стилно бюро, предоставяйки удобно място за учене и творчество. Тази спалня предоставя уют и индивидуализъм, изразяващ личността и стиловете на една от близначка.


В "Туинс" всеки детайл от интериора на двете спални есъздаден, за да отразява индивидуалността и стиловете на всяка от сестрите. Този проект предоставя две уникални и лични пространства, където те могат да се изразят свободно и да създадат уютно и вдъхновяващо място за живот и релаксация.